Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de website, waardoor nog niet ons volledige assortiment beschikbaar is en mogelijk de verkeerde informatie kan worden getoond. Onze excuses voor het ongemak!

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu
MEER Reparaties & Services

Product was successfully added to your shopping cart.

Onderzoekskosten

Wij starten met het onderzoeken van uw apparaat. Aan de hand van uw omschrijving hebben wij meestal al een goed idee wat het mogelijk probleem zou kunnen zijn.

Over het algemeen kunnen wij binnen 24 uur het resultaat van de diagnose met u persoonlijk doornemen. Normaal gesproken bellen wij u hierover op. Wij zullen u dan in begrijpbare taal uitleggen wat het probleem is, en wat de kosten zijn om dit op te lossen. Natuurlijk geven wij u tevens een advies of het apparaat de reparatie nog wel waard is.

Kosten & voordelen

Vast 20,00

Kosten & voordelen

Meestal binnen 24 uur een diagnose.
Lage kosten van slechts 20,00 euro.
Persoonlijk en begrijpbaar contact.
Vast 20,00

Werkzaamheden per kwartier

Voor veel voorkomende reparaties hebben wij standaard duidelijke kosten. Reparaties die minder vaak voorkomen rekenen wij af per gewerkte kwartier. De exacte tijd die wij aan uw reparatie besteden wordt afgerond per kwartier. Uiteraard rekenen we alleen de tijd die wij daadwerkelijk met uw apparaat bezig zijn. Is uw reparatie dus bezig met bijvoorbeeld een virusscan? Dan doet het apparaat het werk, en berekenen wij dus geen kosten op dat moment.

Voor de wat lastigere reparaties besteden wij gemiddeld 30-60 minuten aan de reparatie. Natuurlijk overleggen wij de kosten volledig met u alsvorens wij dit in gang zetten.

Kosten & voordelen

Vast 15,00

Kosten & voordelen

Voor specialistische problemen.
Daadwerkelijk besteden tijd in rekening gebracht.
Meeste problemen binnen 30-60 minuten opgelost.
Vast 15,00

Herinstallatie van Windows

Sommige installaties van Windows zijn behoorlijk beschadigd. Dit kan helaas veel onbekende oorzaken hebben. Daarom is het in sommige gevallen het beste de volledige Windows installatie opnieuw te installeren. Daarmee weten we zeker dat alle fouten in het besturingsysteem opgelost zijn.

Natuurlijk nemen wij uw bestanden en programma's zoveel mogelijk mee. Uw persoonlijke bestanden wordt tijdelijk op een andere plek opgeslagen. Na de herinstallatie zetten wij de bestanden weer terug, zodat u helemaal niets verliest. Uw programma's proberen wij zoveel mogelijk terug te installeren. Wel moeten wij in het bezit zijn van uw licenties om dit te kunnen doen. Ontbreekt er iets? Dan zullen wij u in de meeste gevallen vragen dit aan te leveren, zodat u computer weer zoals van ouds is.

Kosten & voordelen

Vast 75,00

Kosten & voordelen

Lost vrijwel alle softwarematige problemen op.
Backup van uw bestanden inbegrepen.
Vaak ook uw software opnieuw geïnstalleerd.
Vast 75,00

A.P.K. voor uw computer

Door het dagelijks gebruik van uw computer wordt uw de installatie vervuild met allerei ongewenste software en bestanden. Een bekende daarvan is onder andere cookies welke u krijgt door het surfen op het internet. Dit soort programma's en bestanden zorgen ervoor dat uw computer met de dag slechter gaat werken.

Tijdens onze A.P.K. lopen we de computer volledig softwarematig na. Alle ongewenste software wordt verwijderd, en wordt er gecontroleerd op virussen/spyware. Daarnaast schonen wij de computer op, en optimaliseren wij deze. Uw computer zal direct een stuk beter draaien, en sneller reageren.

Kosten & voordelen

Vast 39,00

Kosten & voordelen

Aan te raden jaarlijks uit te voeren.
Advies op maat over verbetering.
Uw computer weer in top conditie.
Vast 39,00

Spoed?

In sommige gevallen kunt u niet zonder uw computer. U heeft hem bijvoorbeeld bedrijfsmatig nodig, en bent er dus van afhankelijk om uw werkzaamheden uit te voeren. In dat geval wilt u binnen enkele uren de diagnose, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Wij kunnen uw computer met spoed behandelen. Uw reparatie wordt direct in behandeling genomen.

Normaal besproken weten wij binnen enkele uren wat het probleem is. Dit overleggen wij direct met u telefonisch. Na akkoord van de reparatie heeft u hem dezelfde dag nog terug. Meestal al binnen 3 uur.

Kosten & voordelen

Vast 49,00

Kosten & voordelen

Direct in behandeling.
Binnen enkele uren weer verder.
Lage kosten.
Vast 49,00