Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de website, waardoor nog niet ons volledige assortiment beschikbaar is en mogelijk de verkeerde informatie kan worden getoond. Onze excuses voor het ongemak!

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu
MEER Reparaties & Services

Product was successfully added to your shopping cart.

Service aan huis

De medewerkers van Nova Computers komen ook bij u thuis. U hoeft dus niet altijd naar ons toe te komen met uw reparatie. Onze zeer ervaren medewerkers zijn van alle technische ontwikkelingen op de hoogte, en kennen de producten door en door. Daardoor kunnen wij snel en voordelig de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten.

Sommige werkzaamheden doen wij liever in onze winkel. Als wij bij u thuis op bijvoorbeeld een virusscan moeten wachten, dan betaald u hiervoor het kwartier tarief. In de winkel kunnen wij ondertussen andere reparatie's doen, waardoor het kwartier tarief niet langer doorloopt. Mocht u echter de voorkeur hebben voor service aan huis, dan is dat natuurlijk mogelijk. Hieronder een aantal veel voorkomende geleverde services. Wij doen echter nog meer, vraag ons naar de mogelijkheden indien u twijfelt.

Algemene problemen met uw apparaat oplossen.
Netwerk/internet/WiFi aanleggen of problemen oplossen.
Aansluiten computer gerelateerde apparaten.
Ondersteuning en uitleg werking apparaat.

Voorrijkosten

Een afspraak bij u thuis brengt voorrijkosten met zich mee. Wij komen naar u toe om de problemen rechtsstreeks bij u thuis op te lossen. Op deze manier hoeft u zelf niet met apparaat te tillen. In sommige gevallen kunnen wij de problemen enkel bij u thuis oplossen, bijvoorbeeld omdat wij uw internetverbinding nodig hebben om het probleem op te lossen.

De voorrijkosten bestaan uit de kosten zodat een medewerker naar u toe kan komen, inclusief de reistijd. Afhankelijk waar u woont berekenen wij een toeslag. In de omgeving Westland, buiten 's-Gravenzande, berekenen wij een toeslag van 7,50 euro.

Kosten & voordelen

Vanaf 20,00

Kosten & voordelen

Deskundige medewerker tot uw dienst.
Lage kosten, inclusief reistijd.
Altijd op afspraak.
Vanaf 20,00

Werkzaamheden per kwartier

De werkzaamheden welke wij bij u thuis uitvoeren worden berekend per kwartier. Omdat wij meestal gemiddeld 30 minuten bij u aanwezig zijn, betaald u dus slechts 30 minuten en geen volledig uur.

Voor sommige diensten hebben wij een vaste prijs, maar meestal rekenen wij af op basis van de tijd die wij bij u thuis zijn. Op deze manier bepaalt u enkel de tijd die een medewerker bij u is.

Kosten & voordelen

Vanaf 15,00

Kosten & voordelen

Gemiddeld slechts 30 minuten benodigd.
Afgerond per gewerkt kwartier.
Laag start tarief van 35,00 euro.
Vanaf 15,00

Thuisbezorgen & aansluiten

Heeft u bij ons een laptop of computer aangeschaft, en weet u niet helemaal hoe u dit moet aansluiten? Of heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding na de aanschaf?

Wij bezorgen het gekochte apparaat graag bij u thuis voor een vast bedrag. Wij zorgen ervoor dat het apparaat volledig aangesloten en werkend is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al uw randapparatuur en uw internet verbinding werkend is. Meestal gaan wij ook even samen met u zitten om het nieuwe systeem met u door te lopen. Eigenlijk ontzorgen wij u dus volledig. Daardoor bent u snel gewend aan uw nieuwe aankoop.

Kosten & voordelen

Vast 65,00

Kosten & voordelen

Vast bedrag, geen verrassingen.
Alle apparatuur en software ingesteld.
Persoonlijke begeleiding.
Vast 65,00